Dagens förutsättningar – SBT Värmdö

Kl.10.00 (Semifinal 1) Thurin, Kristina/Thurin, Susanna VS Wallin, Kajsa/Wahlén, Sofia.
Vi saknade tvillingarna Thurin senast i Uppsala då deras syster gifte sig men vi kunde däremot se både Wahlén och Wallin spela men då i olika team. Under helgens turnering levererade team dubbel W i sin måstematch mot det rutinerade laget Rininsland/Rydenberg och gick vidare till semifinal efter vinst med 2-1. Thurins har hittills inte förlorat ett set men kommer möta nu ett lag som kommer göra allt för att ändra på det. Thurins är rankade etta i denna turnering och ses därmed som favoriter i matchen men favoritskapet kommer inte avgöra vem som vinner. Må bäste lag vinna.

11.00 (Semifinal 2) Ögren, Sofia/Hansson, Tora VS Rohkämper, Johanna/Lisa Sundberg
Senast det samspelta laget, Ögren/Hansson mötte Rohkämper var i semifinalen i Uppsala förra helgen och då vann Ögren/Hansson med 21-18, 21-18. Rohkämper spelade då tillsammans med Jessica Karlsson. I helgen spelar hon med den nye partnern Lisa Sundberg och de har sett riktigt starka ut tillsammans. Ögren/Hansson har inte förlorat ett set hittills under helgen och kommer gå ut med ett starkt självförtroende idag. Två bra lag som kommer kriga in i det sista. Vi citerar Lisa, ”Vi har ingenting att förlora”.

kl. 12.00 (Semifinal 1) Berg, Björn/Herrmann, Alexander VS Jonsson, Viktor/Magnusson, Mattias
Vilket tungviktsmöte, återigen!
Björn Berg och Mattias Magnusson besitter en mångårig rutin både internationellt och nationellt där Björns rutin väger snäppet tyngre. Dock drabbades de samman på Vaksala Torg i Uppsala förra helgen och då van Mattias/Viktor matchen med 2-1 i set. I dag är förhållandena inte detsamma som i Uppsala och eventuellt kanske värmen blir avgörande idag. Bäst uppladdning vinner?

kl.13.15 (Semifinal 2) Molin, Jakob/Tholse, Linus VS Norman, Manne/Norman Mårten
Stundtals ses glimtar av det spel Tholse/Molin visade upp i Uppsala men än så länge har de inte riktigt kommit upp i den nivån. Bröderna Norman har verkligen haft ett starkt stöd från publiken  och de har bjudit på dueller med sina motståndare som såhär långt är höjdpunkter under denna turnering. Tholse/Molin är ett av de mest fysiska lagen i sina anfall medan Normans har bländat oss med fint försvarsspel. Detta kan absolut bli en drömmatch vi sent glömmer.

Väl mött!

 

Damernas final kl. 15.00

Herrarnas final kl. 16.00