Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Back to the Beach söker produktionsassistent

Vi söker nu en produktionsassistent till sommarens produktion av Back to the Beach.

Som produktionsassistent arbetar du med genomförandet av Back to the Beach tillsammans med vår produktionsledare. Uppdraget är brett och omfattar allt ifrån etablering och avetablering till tävlingsadministration, enklare uppdatering av hemsida och kontakt med spelarna på touren.

Vi tror att du har ett intresse och en viss passion för beachvolley som livsstil, besitter en hög social kompetens och inte är rädd för att ta i när så krävs. Du tar gärna ansvar och har en hög förmåga att ta egna initiativ samtidigt som du trivs att jobba i grupp. Som produktionsassistent kommer du att ansvara för en stor del av tävlingsadministrationen varför förkunskaper i databasen Cupssist är meriterande, dock inget krav (du kommer att få introkurs i Cupassist).

Arbetet är förlagt till helger (fredag till söndag) under v22-33 (ej v25 och v30), lön enligt överenskommelse. Skicka in din ansökan per omgående, tjänsten tillsätts löpande.

Övriga krav:

  • Minst 20 år
  • B-körkort
  • Datorvana

Back to the Beach är en sommarturné som besöker nio svenska klassiska havsstränder och som i år dessutom gör ett gästspel på Åland i samband med Paf Open. På Back to the Beach erbjuds tävlingsklasser på Challenger, Open, Mixed Open samt i vissa fall även inom ungdom och veteran. Tävlingarna avgörs oftast under lördag och söndag och det spelas då beachvolley på 12-24 banor. Back to the Beach produceras av Svenska Volleyevent AB, ett helägt dotterbolag till Svenska Volleybollförbundet. Läs mer på www.backtothebeach.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

 

Frågor och ansökan:

Mattias Walfridsson, vd Svenska Volleyevent AB

mattias.walfridsson@volleyevent.se

Fler nyheter

Publicerad: 2011-04-07

Senast uppdaterad: 2011-04-07

Visa fler nyheter

Sponsorer