Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Webbsändningar på tourfinalen

Samarbetet med Solidtango och Volleykanalen fortsätter även i Halmstad, där alla matcher på Swedish Beach Tour kommer att gå live på webben.

- Det har fungerat mycket bra i sommar att visa beachvolleymatcherna med den svenska eliten. Roligt med ett stort intresse för att få uppleva beachvolleyn, säger Johan Lundqvist på Solidtango.

Det är Solidtango som i samarbete med Volleykanalen ser till att sändningarna når ut till fansen och publiken. Solidtango har flera års erfarenhet av att erbjuda lösningar för livesändningar på webben och samarbetar med många andra idrotter, bl.a. innebandy, fotboll, segling och ridning.

- Det har fungerat överraskande bra, och  samarbetet med Solidtango under sommaren kan även ses som en utvärdering för oss, säger Magnus Gustafsson på Volleykanalen.

Sändningarna kommer att vara gratis under tourfinalen i Halmstad, så att tittarna bjuds in att uppleva alla häftliga beachvolleymatcher, även om man inte är på plats.

- Det känns roligt att ha fått möjligheten att göra detta, och vi ser att intresset finns för att sprida beachvolleyn till många fler via livesändningar på webben, säger Magnus.

Swedish Beach Tour i Halmstad spelas torsdag - lördag, sändningarna kommer att visas på www.swedishbeachtour.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

www.solidtango.com Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Fler nyheter

Publicerad: 2013-08-14

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Visa fler nyheter

Sponsorer