Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Volleykanalen livesänder SBT-premiären

Swedish Beach Tour-premiären i Uppsala är blott en dag bort. För den som inte kan vara på plats under den tre dagar långa beachvolleyfesten finns möjlighet att se matcherna via Volleykanalen.

För ett par veckor blev det officiellt att Volleykanalen livesänder från alla stopp på Swedish Beach Tour samt Beachvolley-SM på Skrea strand i Falkenberg.

Den som inte har möjlighet att vara på plats när SBT-premiären går av stapeln på Vaksala torg i Uppsala behöver alltså inte misströsta. Samtliga 26 matcher livesänds av Volleykanalen via webb-tv.

Helgens sändningar utgör starten på kanalens största satsning någonsin och produceras med hjälp av fem kameror för att ge tittaren en så nära upplevelse som möjligt. Dessutom kommenteras samtliga matcher av Magnus Gustafsson under finaldagen (söndag).

För den som är intresserad finns två olika dealer. Dels finns helgpaketet (99 kr) som ger tillgång till samtliga 26 matcher från SBT Uppsala. Dels finns Säsongskortet (499 kr) som innebär att du får tillgång till samtliga livesändningar från sommarens SBT-tävlingar.

Besök www.volleykanalen.se för mer info. Länk till annan webbplats.

Fler nyheter

Publicerad: 2016-06-09

Senast uppdaterad: 2016-06-09

Visa fler nyheter

Sponsorer