Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Det är dags för Beachvolley-SM!

Nu är vi bra nära en av sommarens största höjdpunkter – Beachvolley-SM! Söndagen 28 juli till söndagen den 4 augusti spelas SM-veckan från Tylösand och vi har samlat allt ni behöver veta inför årets mästerskapsvecka!

SM-veckan spelas från söndag till söndag och nytt för i år är att seniorfinalerna spelas på lördagen. Då är det dessutom spelstopp i alla övriga klasser för att alla ska kunna följa seniorernas SM-kamp på centercourt. Under lördagen sänder dessutom Sportkanalen från och med seniorernas semi med start 09:00 då herrarna är först ut. Finalerna inleds 13:15.

Vi har dock massvis mer att se fram emot då Beach-SM bjuder på underhållning från minior till senior och veteran! Samtliga tävlingsklasser, med spelschema och resultatrapportering, hittar ni nedan. I år har mästerskapsveckans tävlingsklasser dessutom utökats från 28 till 34 vilket är rekord för Beachvolley-SM!

Praktisk information om parkering, mat med mera hittar ni här! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vill du följa mästerskapet ytterligare? Se till att följa Svensk Volleyboll på Facebook Länk till annan webbplats. samt Instagram Länk till annan webbplats. för att ta del av de senaste uppdateringarna från Tylösand. Volleykanalen sänder även flertalet matcher från SM-veckan för er som inte kan vara på plats! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Ska du spela? Tävlingsinfo för samtliga klasser går att hitta på länkarna nedan och nytt för i år är bland annat att lagen måste checka in dagen innan respektive tävlingsklass inleds då det inte är några tekniska möten detta år.

Mer info om incheckning, speldatum, anmälan och anmälningsavgift med mera för respektive klass finns nedan. Notera att spelschemat för respektive klass publiceras kvällen innan tävlingsstart, länkarna nedan uppdateras allteftersom.

Minior
Miniormästerskapet Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.spelschema och resultatrapportering! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Ungdom
U15-SM Länk till annan webbplats. – spelschema och resultatrapportering! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
U16-SM Länk till annan webbplats. – spelschema och resultatrapportering! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
U17-SM Länk till annan webbplats. – spelschema och resultatrapportering! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
U18-SM Länk till annan webbplats. – spelschema och resultatrapportering! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
U18-SM Mix Länk till annan webbplats. - spelschema och resultatrapportering! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
U19-SM Länk till annan webbplats. - spelschema och resultatrapportering! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Junior-SM Länk till annan webbplats. - spelschema och resultatrapportering! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Junior-SM Mix Länk till annan webbplats. - spelschema och resultatrapportering!
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Senior
U23-SM Länk till annan webbplats. - spelschema och resultatrapportering! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Senior-SM Dam Länk till annan webbplats. - spelschema och resultatrapportering! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Senior-SM Herr Länk till annan webbplats. - spelschema och resultatrapportering! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Mixed SM Länk till annan webbplats. - spelschema och resultatrapportering!
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Veteran
Veteran-SM 35+ Länk till annan webbplats. - spelschema och resultatrapportering! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Veteran-SM 40+ Länk till annan webbplats. - spelschema och resultatrapportering! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Veteran-SM 45+ Länk till annan webbplats. - spelschema och resultatrapportering! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Veteran-SM 50+ Länk till annan webbplats. - spelschema och resultatrapportering! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Veteran-SM 55+ Länk till annan webbplats. - spelschema och resultatrapportering! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Veteran-SM 60+ Länk till annan webbplats. - spelschema och resultatrapportering! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Foto: Micke Sjödin.

Fler nyheter

Publicerad: 2019-07-26

Senast uppdaterad: 2019-07-26

Visa fler nyheter

Sponsorer