Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Vi är igång – dag 1 av Beachvolley-SM!

Under söndagen startade sommarens Beachvolley-SM från stranden i Tylösand! Mästerskapets första dag bjöd på varmt väder och gruppspelstart för juniorerna samt U-18.

Junior-SM samt U18-lagen kickade igång årets Beachvolley-SM under den första dagen. Mästerskapsveckan smög igång med spel på 22 av 52 banor. Det gäller SM-spelet det vill säga, det spelades även Challenger och en Open Svart på banorna på Tylösand under söndagen.


SM startade som sagt med Junior-SM och U-18 och under måndagen väntar korandet av mästerskapets första mästare när slutspelet tar vid. Måndagen bjuder även på tävlingsstart för ytterligare klasser.

Veteran-SM, D+35, H+35 samt D+50 och H+50 startar nämligen under måndagen och spelschemat för dessa klasser presenteras under morgonen. I övriga klasser genom veckan (gäller ej seniorer) publiceras spelschemat dagen innan spelstart och går att hitta via länkarna nedan eller till vänsterkanten på startsidan (man får scrolla ner om man använder mobilen). Om ni ska spela under veckan får ni inte missa att checka in era lag dagen innan spelstart, ni hittar mer information under respektive klass nedan.

Kan man inte vara på plats under veckan sänder Volleykanalen flertalet matcher från Tylösand och seniorernas sluttamp sänds på Sportkanalen med start med semifinalerna.

Beachvolley-SM arrangeras av volleybollförbundet och Beach Travels. För Maria Wallén, tävlingsledare Svensk Volleyboll, är mästerskapets första dag en efterlängtad sådan.

- Det har varit mycket jobb inför så det är fantastiskt att det äntligen är igång! Det har varit en mycket bra premiärdag med varmt väder och smidigt arrangemang runt om alla banorna, sammanfattade Wallén och la till;

- Det blir spännande att se mästerskapets första slutspel och vinnare under måndagen samtidigt som vi kommer få se ännu fler klasser göra intåg i årets Beachvolley-SM.

Praktisk information om parkering, mat med mera 

hittar ni här! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Minior
Miniormästerskapet Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. – spelschema och resultatrapportering! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Ungdom
U15-SM Länk till annan webbplats. – spelschema och resultatrapportering! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
U16-SM Länk till annan webbplats. – spelschema och resultatrapportering! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
U17-SM Länk till annan webbplats. – spelschema och resultatrapportering! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
U18-SM Länk till annan webbplats. – spelschema och resultatrapportering! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
U18-SM Mix Länk till annan webbplats. - spelschema och resultatrapportering! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
U19-SM Länk till annan webbplats. - spelschema och resultatrapportering! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Junior-SM Länk till annan webbplats. - spelschema och resultatrapportering! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Junior-SM Mix Länk till annan webbplats. - spelschema och resultatrapportering!
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Senior
U23-SM Länk till annan webbplats. - spelschema och resultatrapportering! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Senior-SM Dam Länk till annan webbplats. - spelschema och resultatrapportering! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Senior-SM Herr Länk till annan webbplats. - spelschema och resultatrapportering! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Mixed SM Länk till annan webbplats. - spelschema och resultatrapportering!
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Veteran
Veteran-SM 35+ Länk till annan webbplats. - spelschema och resultatrapportering! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Veteran-SM 40+ Länk till annan webbplats. - spelschema och resultatrapportering! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Veteran-SM 45+ Länk till annan webbplats. - spelschema och resultatrapportering! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Veteran-SM 50+ Länk till annan webbplats. - spelschema och resultatrapportering! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Veteran-SM 55+ Länk till annan webbplats. - spelschema och resultatrapportering! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Veteran-SM 60+ Länk till annan webbplats. - spelschema och resultatrapportering! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Foto: Robert Boman.

Fler nyheter

Publicerad: 2019-07-28

Senast uppdaterad: 2019-07-28

Visa fler nyheter

Sponsorer