Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Vill du ställa upp för Sverige i årets Ungdoms-Nevza?

I slutet av maj hålls öppna uttagningar för de U17-spelare som vill ställa upp för Sverige i sommarens Ungdoms-Nevza! Sista anmälningsdagen för de öppna uttagningarna är den 15 maj.

I sommar spelas Ungdoms-Nevza i Tylösand och inför turneringen ska det tas ut spelare på både flick- och pojksidan för att representera Sverige. Nevza står för Nordeuropeiska volleybollförbundet och länderna som ingår är Sverige, Norge, Finland, Danmark, Island, England och Färöarna. Tävlingen, som samlar några av de mest talangfulla unga spelarna, avgörs 20-21 juli i Tylösand.

Uttagningarna för de svenska lagen görs genom en öppen uttagning mellan 25-26 maj i Falköping. Samling sker lördag 25 maj kl. 8:30 i Freja Beach, Falköping, och avslutas senast kl. 16:00 söndag 26 maj. Fyra träningspass kommer genomföras och boendet är i anslutning till hallen. Mat ingår från och med lunch på lördagen till lunch på söndagen och kostnaden för lägret är 1000 kronor.

Förutom uttagningarna ges därmed chansen att träna ihop med jämnåriga inför sommarens beachsäsong! För de spelare som blir uttagna väntar ytterligare ett läger, mellan 15-19 juli, i Tylösand som förberedelse inför Nevzan.

Har du frågor om de öppna uttagningarna eller vill anmäla intresse? Kontakta robert.soderberg@falkoping.se Anmälan stänger den 15 maj.

Mer information om Ungdoms-Nevzan som arrangeras i samarbete med Beach Travels. Länk till annan webbplats.

Fler nyheter

Publicerad: 2019-05-09

Senast uppdaterad: 2019-05-09

Visa fler nyheter

Sponsorer