Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Så streamas Swedish Beach Tour 2023!

Swedish Beach Tour-sommaren är några få dagar från att serva i gång. De totalt nio elittävlingarna följs solklart bäst på plats, men kommer tack vare ett nytt samarbete även streamas på plattformen StayLive Länk till annan webbplats..

Foto: Robert Boman

Swedish Beach Tour (SBT), StayLive och Volleykanalen går samman för att leverera sändningar från sommarens alla elittourstopp. StayLive bidrar med plattform och tekniska lösningar medan Volleykanalen ansvarar för produktionen som kablas ut till tittarna.

– Vi gläds över det nya samarbetet som tryggar fortsatt streaming av Swedish Beach Tours alla 4- och 5-stjärniga tävlingar, där den svenska beachvolleyeliten gör upp. I StayLive och Volleykanalen får vi två kunniga partners att samspela med och vi ser tillsammans fram emot att leverera bra streaming sommaren igenom; från kommande helgs premiär i Ljungby, hela vägen till SBT-säsongens stora crescendo – tourfinalen i Kalmar, säger Anton Andersson.

– Jag och Staylive är stolta och glada att få samarbeta med Swedish Beach Tour. Arbetet inför första tourstoppet till helgen har flutit på bra och förhoppningsvis är detta starten på en lång resa tillsammans. Vi kommer tillsammans att göra vårt yttersta för att skapa en härlig tittarupplevelse för alla intresserade ute i landet och tillsammans bygger vi sporten starkare, säger Linus Malmborg, business developer på StayLive.

Sändningarna görs från centercourten där de intressantaste matcherna utspelar sig, inklusive semifinal- och finalmatcherna från sommarens alla tourstopp. Volleykanalen levererar flerkameraproduktion med reprismaskin och lägger även på kommentering från semifinalspelet och framåt.

– Det känns bra att ha fått till ett sändningsavtal för beachtouren i år igen! Med några enstaka undantag har Volleykanalen bevakat Swedish Beach Tour varje sommar ända sedan 2007, så det har liksom blivit en stor del av kanalens verksamhet och identitet genom åren. Att det i år blir under lite andra former och mer fokuserat på centercourt än tidigare, gör att det i stället går att göra andra saker som det inte riktigt funnits tid och energi till förut. Det ska bli intressant att se hur bevakningen av årets beachvolleysäsong utvecklar sig, säger Magnus Gripenhammar på Volleykanalen.

Att skapa konto Länk till annan webbplats. och köpa access Länk till annan webbplats. till sändningarna är enkelt. Det finns två erbjudanden att välja mellan:

Pay-per-view | 109 kr / tourstopp
– Tillgång till högkvalitativ streaming, videor och repriser från alla centercourt-matcher för den tävling du valt.
– Tillgång till repriser från deltävlingen.

Säsongskortet | 359 kr för alla nio tävlingar
– Tillgång till högkvalitativ streaming, videor och repriser från alla centercourt-matcher, alla tourstopp.
– Tillgång till repriser från alla deltävlingar.
– Lönar sig för dig som vill se fler än tre tourstopp.

Med streaminglösningen presenterad blickar vi nu fram mot SBT-sommarens fyrstjärniga premiärtillställning Länk till annan webbplats. som avgörs i Ljungby helgen 3-4 juni. Vi ses i sanden!

LÄNKAR
Till streamingplattformen Länk till annan webbplats.
Skapa konto på StayLive Länk till annan webbplats.
Köp paketlösning Länk till annan webbplats.
Support Länk till annan webbplats.
Villkor Länk till annan webbplats. och integritetspolicy Länk till annan webbplats.
Swedishbeachtour.se Länk till annan webbplats.

Om Swedish Beach Tour (SBT)

SBT:s elittour reser varje år land och rike runt till underbara svenska sommarstäder. Där gör Sveriges främsta lag gör upp om ära, prispengar och stora mängder rankingpoäng på en inramad centercourt som blir en mötesplats där livesporten, musiken, besökarna, sponsorerna och sidoevents tillsammans skapar en attraktiv helhetsupplevelse.

SBT utgör grunden i Svenska Volleybollförbundets tävlingssystem för beachvolley, som rymmer tävlingar för alltifrån nybörjare och glada amatörer, hela vägen upp till spelare som satsar mot svensk elit och internationell karriär. SBT består av totalt fem tävlingsnivåer och liknar i mångt och mycket ett seriesystem med en tydlig utvecklingsstege för både spelare och arrangörer. De olika tävlingsnivåerna särskiljs med stjärnor från 1-5, där antalet stjärnor markerar nivån på tävlingen; ju fler stjärnor, desto högre nivå. 4- och 5-stjärniga tävlingar ingår i elittouren.

Fler nyheter

Publicerad: 2023-05-29

Senast uppdaterad: 2024-02-29

Visa fler nyheter

Sponsorer