Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

SBT: Se rekordtidiga säsongspremiären på volleytv.se!

29-30 mars intar Sveriges vassaste beachvolleyspelare Göteborg för årets första elittävling på Swedish Beach Tour. Swedishbeachtour.se levererar införrapport med länkar till spelschema och livestream.

SNABBLÄNKAR
- Startlista och spelschema Länk till annan webbplats.
- Streama alla matcher på VolleyTV.se! Länk till annan webbplats.

Sara Malmström är en av alla Göteborgsspelare som tävlar i "hemmasand". Foto: Hampus Bergquist.

Swedish Beach Tour firar in påsken på allra bästa sätt med rekordtidig säsongspremiär för den svenska beachvolleyeliten. Beach Center, världens största beachvolleyhall, är skådeplatsen för en 4-stjärnig tävling, vilken med start på långfredagen den 29 mars avgörs som en del av Easter Cup; den väldiga och klassiska turneringshelgen som årligen arrangeras av Göteborg Beachvolley Club.

I det starka startfältet bestående av totalt 24 lag finns gott om hemmahopp som aspirerar på att fajtas om topplaceringarna. Bland dem, fjolårets premiärsegrare Alexander Annerstedt och Jakob Wijk Tegenrot som kliver in i tävlingen som förstaseedade.

Även på damsidan är det GBC-lag i toppen av startlistan. Dubbelt upp, de facto. Team Hulda Rudberg / Sara Malmström och klubbkamraterna Victoria Sahlberg / Anna Rydenberg tillhör onekligen förhandsfavoriterna.

Elittourens smygpremiär avgörs alltså sida vid sida med Ester Cup där det vankas spel på alla nivåer; från 1-stjärniga tävlingar hela vägen upp till 4-stjärniga, och även mixed- och juniortävlingar. Över 400 spelare väntas delta i beachvolleykavalkaden.

Elittävlingen startar med gruppspel 14:00 på fredag. Under lördagen når turneringen sedan sitt klimax då det dukas för kvartsfinaler, semifinaler och finaler. Guldmatcherna spelas med start 18:00 (damer) och 19:00 (herrar)!

Streaming på VolleyTV

Du följer tävlingen bäst på plats i Beach Center, men har du inte möjlighet till det kan vi med glädje erbjuda streaming av samtliga matcher på volleytv.se Länk till annan webbplats. i samarbete med Sportway.

För befintliga VolleyTV-kunder är det bara att luta sig tillbaka och njuta av händelseutvecklingen – tävlingen ingår i ditt paket utan extra kostnad. Du som vill bli kund kan enkelt skapa konto och köpa access här Länk till annan webbplats.. I prenumerationen ingår exempelvis även pågående SM-slutspel i volleyboll, som med start under påskhelgen släpper lös semifinalspelet på bred front.

Följ Swedish Beach Tour (@swedishbeachtour) på Facebook och Instagram för dagliga uppdateringar. Rapport publiceras på swedishbeachtour.se efter turneringens slut.

SBT-sommarens elittourschema är komplett och finns i sin helhet att ta del av här! Länk till annan webbplats.

LÄNKAR

Startlista och spelschema Länk till annan webbplats.
Streama alla matcher på VolleyTV.se! Länk till annan webbplats.
swedishbeachtour.se Länk till annan webbplats.
beachcenter.se Länk till annan webbplats.
gbcbeach.se Länk till annan webbplats.

Publiken flockas runt de 16 inomhusbanorna under Easter Cup. Foto: Magnus Rönnkvist.

Fler nyheter

Publicerad: 2024-03-28

Senast uppdaterad: 2024-03-28

Visa fler nyheter

Sponsorer