Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Svensk volleyboll tar plats i RF:s råd och arbetsgrupper

Svenska Volleybollförbundet finns nu representerat i två av Riksidrottsförbundets centrala råd och arbetsgrupper som driver och stöttar RF i särskilda frågor.

Förbundsstyrelsemoten Rolf Berno har valts in i arbetsgruppen för Idrottsrörelsens hållbarhetsstrategi. Förbundsstyrelsens ordförande Annika Sjöberg tar i sin tur plats i Rådet för ekonomiska stöd och ökat anslag till idrotten.

Det var på Riktidrottsstyrelsens (RS) och Förbundsstyrelsens (FS) möte den 22 september som det utifrån inkomna nomineringar beslutades om sammansättning för RF:s råd och arbetsgrupper. Dessa rapporterar till RF/SISU:s generalsekreterare Stefan Bergh som i sin tur ansvarar under RF:s styrelse.

Anna Iwarsson är sedan i fredags tillförordnad ordförande i Riksidrottsförbundet Länk till annan webbplats. och SISU Idrottsutbildarna efter att Karl-Erik Nilsson meddelat att han lämnar sin post med omedelbar verkan. Anna är ett bekant namn inom Svensk volleyboll. Så sent som 2020 agerade hon mötesordförande under Svenska Volleybollförbundets årsmöte.

Fler nyheter

Publicerad: 2023-10-10

Senast uppdaterad: 2023-10-10

Visa fler nyheter

Sponsorer