Gainomax sponsrar Swedish Beach Tour

Gainomax® sponsrar Swedish Beach Tour

Med en månad kvar till årets premiär av Swedish Beach Tour har vi den stora glädjen att presentera Gainomax som ny sponsor till SBT. Sveriges mest kända varumärke inom sport- och träningskost och marknadsledande inom återhämtningsdryck, ser till att beachvolleyeliten får bäst förutsättningar till återhämtning efter sommarens spel. Att återhämta sig efter matcher eller träning är A och O för ett bra resultat.

Swedish Beach Tour, svensk volleybolls elittour i beachvolley, teamar nu upp med Gainomax inför sommarens turné. Gainomax har drycker och proteinbars för återhämtning efter träning och funktionella mellanmål på språng.

– Det känns helt i enlighet med SBT och jag är superglad att vi nu kan erbjuda våra spelare den allra bästa återhämtning efter matcherna, säger SBT’s projektledare Adrian Norrby.

Sponsorskapet sträcker sig över sommarens samtliga turnéstopp och såväl spelare som besökare kommer att kunna ta del av Gainomax uppdaterade produktsortiment under tävlingarna.

– Vi är stolta över att beachvolleyeliten väljer oss som samarbetspartner. På så sätt kan både aktiva och besökare återhämta sig bättre, samt testa Gainomax nya, ännu godare proteinbars! Det säger Linnea Åkerström, event och samarbetsansvarig, Gainomax

Vill du redan nu ta del av Gainomax uppdaterade och supergoda proteinbars? Gå till Swedish Beach Tours Facebookinlägg om samarbetet och tävla om produkter!