Kalmar signar upp för tre ytterligare år med Swedish Beach Tour

Idag, med drygt två månader kvar till starten av årets SBT, har vi glädjen att meddela att Kalmar skrivit på för tre ytterligare år med Swedish Beach Tour.

Swedish Beach Tour är svensk volleybolls elittour i beachvolley som årligen samlar den svenska eliten på somrarna. I år är det Umeå, Göteborg, Kalmar och Nyköping som tar emot publikfesten SBT och tourstoppen pågår mellan den 5 juli och 10 augusti. Med drygt två månader kvar till årets turnéstart har vi den stora glädjen att meddela att Kalmar, som arrangerat tourstop sedan 2016, nu skrivit på för ytterligare tre år.

– Det känns fantastiskt roligt att få fortsätta jobba med Kalmar i SBT, det har varit ett väldigt uppskattat tourstop och jag ser fram emot att få fortsätta sprida beachvolleyn i Kalmar, säger Swedish Beach Tours projektledare Adrian Norrby.

Kalmar Volleybollklubb har tillsammans med Destination Kalmar bjudit in beachvolleyeliten och publik till Arena Långviken under den tredje helgen i juli, i år 19-21 juli, vilket de kommer fortsätta göra under de kommande tre åren.

– Swedish Beach Tour har blivit något av en sommartradition på Arena Långviken. Ett välbesökt evenemang med härlig stämning och inramning. Därför känns det självklart väldigt roligt att vi kan fortsätta denna tradition ytterligare i tre år tillsammans med Kalmar Volleybollklubb och Svenska Volleybollförbundet, säger Mattias Petterson, projektledare Destination Kalmar.

Även Sofia Hult, projektledare från Kalmar Volleybollklubb, ser fram emot ytterligare tre år.

– Det känns superkul att veta att SBT blir ett återkommande event för Kalmar i tre år till och vi som klubb och medarrangörer känner ett stort stöd från förbundet och Destination Kalmar i arbetet med detta. Nu hoppas vi på härligt väder och stort publikstöd också!

Läs mer om Swedish Beach Tour!
Hemsida: https://www.swedishbeachtour.se/
Officiell Facebooksida: https://www.facebook.com/swedishbeachtour/
Officiell Instagram: https://www.instagram.com/swedishbeachtour/
Officiella hashtags: #SwedishBeachTour #SvenskVolleyboll

Swedish Beach Tour 2019

SBT Umeå – 5-7 juli
Arrangör: IKSU
Spelplats: Rådhustorget/IKSU
Kontakt: Emelie Hjelte, projektledare SBT Umeå.

SBT Göteborg – 12 – 14 juli
Arrangör: Göteborg Beachvolley Club
Spelplats: Beach Center
Kontakt: Sandra Krook, lokal projektledare SBT Göteborg.

SBT Kalmar – 19 – 21 juli
Arrangör: Kalmar Volleybollklubb
Spelplats: Arena Långviken
Kontakt: Sofia Hult, projektledare SBT Kalmar.

SBT Nyköping – 8-10 augusti
Arrangör: Nyköping Frisksportklubb
Spelplats: Stora Torget
Kontakt: Lena Tholse, projektledare SBT Nyköping.

Vid frågor, kontakta;
Adrian Norrby, Projektledare Svensk Volleyboll, 070-494 89 21