Lundgren och Spieler tar över Svensk volleybolls Instagram

Svensk volleybolls Instagram har nya härskare inför Swedish Beach Tour i Helsingborg. Sedan ett par dagar tillbaka styr hemmahoppet Peter Lundgren samt amerikanska talangen Katie Spieler kontot.


Katie Spieler

Vad ser du fram emot att dela med dig av på Instagram?
– Vårat – mitt och Torrey van Windens – äventyr i Sverige!

Vad betyder beachvolley för dig?
– Det har varit min stora kärlek sedan barnsben. Torrey och jag är kusiner och hela vår familj spelar volleyboll på hög nivå. Vi älskar sporten!

Vad är ert mål?
– Vårt stora mål är att kunna spela som heltidsproffs på världstouren och USA-touren!


Peter Lundgren

Vad ser du fram emot att dela med dig av på Instagram?
– Att visa följarna hur vi förbereder oss och tränar inför helgens tourtävling. Hur vi kombinerar fysträningen inför inomhussäsongen och bollträningar på beachen, men också lite från livet utanför träningen. Målet är att inspirera barn och ungdomar att fortsätta träna och uppnå sina mål o drömmar.

Vad betyder beachvolley för dig?
– Beachvolleyboll för mig är ett bra sätt att hålla igång under sommaren. Ett bra komplement till volleybollen. Sen är den sociala biten ett stort plus. Det är få förunnat att få hänga med vänner på Sveriges finaste stränder på soliga sommardagar, och dessutom utöva en sport man tycker om.

Vad är ert mål?
– Jag har väl inte direkt satt upp några större mål, men ett kortsiktigt mål är ändå att överträffa förra årets niondeplats på SM.