PRESS

Ackrediteringar

I vanliga fall behövs ingen ackreditering för journalister på Swedish Beach Tour, tillgängligheten är hög och vi har en kultur där spelarna rör sig nära såväl media som publik. I några fall krävs det dock en ackreditering för att fullt ut kunna bevaka Swedish Beach Tour. Accessen på vissa delar av arenan kan vara begränsad och för att få full access behövs en ackreditering. Kontakta lokal arrangör (kontakt under respektive deltävling).

RÖRLIGA BILDER OCH TV

Alla rättigheter till sändning live eller eftersändning av matcher innehas av Svensk volleyboll. Media är välkommen att filma för nyhetsrapportering. För andra ändamål krävs tillstånd som reglerar sändningsrättigheter. I samtliga fall där rörliga bilder tas för något annat än privata ändamål krävs en pressackreditering. Filmning på sanden innanför reklamsargen är inte möjlig p.g.a. säkerhetsskäl.

FOTOGRAFER

Alla som fotograferar på touren för annat än privata ändamål behöver en pressackreditering. Fotografering på sanden innanför reklamsargen är inte möjlig pga säkerhetsskäl.

KONTAKT

Pressackreditering – kontakta respektive lokal arrangör

Kommunikatör Herman Sewelén 073-839 28 49
Projektledare Jakob Birgersson 0736-30 65 52

IMG_8887