Sommarens Swedish Beach Tour i antågande

Det blir sex tourstopp i år på Swedish Beach Tour. Det blir den nordligaste staden på tourschemat som tar över tourfinalen – Umeå. Nu passar vi även på att lansera en ny hemsida, för att du ska kunna längta lite extra när du kikar på bilder, filmer och ser fram emot 2015 års skönaste sommarevent.

Tourstopp 2015

3-5/7                  Helsingborg

10-12/7              Göteborg

23-25/7              Örebro

27/7-1/8            SM i Falkenberg

7-9/8                  Jönköping

13-15/8              Umeå – Tourfinal

 

-Det har varit väldigt värdefullt att kunna ha en stabil final i Halmstad under lång tid. Nu blir det spännande att se hur tourfinalen utvecklas med Umeå som också har en lång tradition av SBT. Vi jobbar också långsiktigt med våra arrangörer, vilket gör att touren får en stabilitet med sikte på flera år framöver, säger Jakob Birgersson, projektledare för touren.

Ny toursajt

Inför sommaren lanseras en ny sajt som ökar användarvänligheten och möjligheten att se bilder, filmer och få en god inblick i varje tourstopp.

-I samarbete med Jönköpings Beachvolley Club, som har hjälpt till med sajten, har vi nu ännu bättre möjligheter att visa upp den sköna stämningen på alla tourstopp. Stort tack till Martin Fredriksson i Jönköping för allt stöd, säger Jakob Birgersson.

Den nya sajten – lägg upp den som bokmärke redan nu!