Swedish Beach Tour till Uppsala 2016

I tre år framöver kommer Swedish Beach Tour att spelas på Vaksala Torg i Uppsala. Tillsammans med Destination Uppsala och Uppsala Volley blir det ett samarbete som sträcker sig 2016-2018 för Svenska Volleyevent.

-Vi har ett bra samspel med Destination Uppsala och Uppsala Volley, och vi ser verkligen fram emot att få tillbaka touren till Uppsala, säger Sveabs projektledare Jakob Birgersson.

Arrangemangstradition i Uppsala

– Fantastiskt kul att vi får förtroendet att genomföra Swedish Beach Tour i Uppsala. Vår organisation har en gedigen arrangemangstradition med bl a fem tidigare Tourtävlingar på Vaksala Torg. Vi ser fram emot att åter sätta Uppsala på beachvolleykartan. Det är mycket positivt att Uppsala Kommun och Destination Uppsala bidrar till en långsiktig lösning som gör att evenemangen stannar i Uppsala de kommande tre åren, säger Uppsala Volleys ordförande Anders Karlsson.

Bra för en attraktiv stad som Uppsala

-Det är härligt att Swedish Beach Tour kommer till Vaksala torg igen, det är ett uppskattat evenemang som uppsalaborna minns väl. Båda evenemangen bidrar till bilden av Uppsala som en attraktiv stad att bo, leva och verka i, och där det händer mycket, säger Anna Lindström på Destination Uppsala.