Utökad streaming av SBT 2023 – se alla matcher från alla deltävlingar!

Härliga nyheter! Från och med sommarens andra tourstopp kommer samtliga matcher från samtliga elittävlingar livesändas på Swedish Beach Tours nya streamingplattform.

Inför sommarpremiären i Ljungby kunde vi berätta att Swedish Beach Tour (SBT), StayLive och Volleykanalen går samman för att leverera sändningar från centercourt under sommarens alla elittourstopp. StayLive bidrar med plattform och tekniska lösningar medan Volleykanalen ansvarar för produktionen som kablas ut till tittarna.

Nu står klart att sändningarna utökas till att omfatta även sidobanorna, vilket innebär att du som tittare kommer kunna se alla matcher från alla elittävlingar resten av sommaren. Från centercourt levererar Volleykanalen flerkameraproduktion med reprismaskin och lägger även på kommentering från semifinalspelet och framåt. Från sidobanorna blir det något enklare produktioner med en kamera och grafik.

Utökningen gäller från och med tourstoppet i Umeå, helgen 17-18 juni.

Att skapa konto och köpa access till sändningarna är enkelt. Det finns två erbjudanden att välja mellan:

Pay-per-view | 109 kr / tourstopp
– Tillgång till högkvalitativ streaming, videor och repriser från alla matcher för den tävling du valt.
– Tillgång till repriser från deltävlingen.

Säsongskortet | 359 kr för alla nio tävlingar
– Tillgång till högkvalitativ streaming, videor och repriser från alla matcher, alla tourstopp.
– Tillgång till repriser från alla deltävlingar.
– Lönar sig för dig som vill se fler än tre tourstopp.

Som kund får du även tillgång till highlights och intervjuer som publiceras på streamingplattformen.

Med den utökade streaminglösningen presenterad blickar vi nu fram mot SBT-sommarens fortsättning, där vi har totalt ytterligare åtta tävlingar att längta till. Vi ses i sanden!

LÄNKAR
Till streamingplattformen
Skapa konto på StayLive
Köp paketlösning
Support
Villkor och integritetspolicy
Swedishbeachtour.se

OM SWEDISH BEACH TOUR (SBT)

SBT:s elittour reser varje år land och rike runt till underbara svenska sommarstäder. Där gör Sveriges främsta lag gör upp om ära, prispengar och stora mängder rankingpoäng på en inramad centercourt som blir en mötesplats där livesporten, musiken, besökarna, sponsorerna och sidoevents tillsammans skapar en attraktiv helhetsupplevelse.

SBT utgör grunden i Svenska Volleybollförbundets tävlingssystem för beachvolley, som rymmer tävlingar för alltifrån nybörjare och glada amatörer, hela vägen upp till spelare som satsar mot svensk elit och internationell karriär. SBT består av totalt fem tävlingsnivåer och liknar i mångt och mycket ett seriesystem med en tydlig utvecklingsstege för både spelare och arrangörer. De olika tävlingsnivåerna särskiljs med stjärnor från 1-5, där antalet stjärnor markerar nivån på tävlingen; ju fler stjärnor, desto högre nivå. 4- och 5-stjärniga tävlingar ingår i elittouren.