Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Biljettsläpp: Upplev Sverige live i Golden League-finalen

Söndagen den 9 juli ställer Sverige och Ukraina upp i Golden League-final i Sparbanken Skåne Arena i Lund. Biljetterna släpps i dag, torsdagen den 29 juni kl. 12:00 på Ticketmaster.se! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

 

KÖP BILJETTER HÄR! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

SVERIGE – UKRAINA | Sparbanken Skåne Arena i Lund
9 juli kl. 16:00 | Golden League - Final 2/2
Köp biljetter via Ticketmaster.se! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

RABATTKOD: golden23
För dig som är en del av Svensk volleyboll. Inlöses i samband med biljettköp på Ticketmaster.se.

Den 9 juli drabbar Sverige och Ukraina samman i Golden League-final i Sparbanken Skåne Arena. Foto: Robert Boman.

I kraft av onsdag kvällens urstarka 3-0-seger mot världselvan Belgien avancerar Sveriges framgångsrika volleybolldamer till historisk final i European Golden League. Final 2/2 avggörs söndagen 9 juli kl 16:00, på hemmaplan i Lund med Ukraina på andra sidan nätet.

Tack vare starkt samarbete med Visit Lund och arrangerande Lunds VK får vi en ny chans att uppleva damlandslaget i fantastiska Sparbanken Skåne Arena, som ännu en gång kommer förvandlas till en ointaglig blågul volleybollborg.

Vill man vara säker på att få tag i biljetter gäller det att ”hänga på låset” på Ticketmaster.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Efterfrågan på att få uppleva det svenska damlandslaget är stor och Svenska Volleybollförbundet räknar med högt tryck när biljetterna släpps torsdagen den 29 juni kl. 12:00 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Heja Sverige!

LÄNKAR

Fler nyheter

Publicerad: 2023-06-29

Senast uppdaterad: 2023-06-29

Visa fler nyheter

Sponsorer