Gå till innehåll
SVENSK VOLLEYBOLL

Olivia och Victor rapporterar från U19-landslaget

U19-landslagen är under veckan som kommer i Danmark för att spela Nordeuropeiska Mästerskapen, Nevza, i Ikast, Danmark. De två landslagsspelarna Olivia Ahlqvist och Victor Nielsen kommer att under veckan rapportera om sina upplevelser via Svensk volleybolls instagramkonto.

- Det här är en bra sak att göra för att marknadsföra sporten och jag tror att många unga kan bli inspirerade av att se hur en vecka ser ut, eller i vårt fall ett landslagsuppdrag, säger Victor Nielsen.

Han använder sociala medier frekvent och går sista året på Riksidrottsgymnasiet i Falköping, precis som Olivia Ahlqvist gör. Nu tar de över Svensk volleybolls instagramkonto under veckan för att med egna ord, bilder och filmklipp beskriva hur en vecka är när man är på landslagsuppdrag.

- Det här är så himla kul! Jag vill visa spelare i alla åldrar, vänner, familj, släkt, volleybollintresserade och andra hur roligt det är att spela volleyboll. Särskilt vänder jag mig till dem som funderar på att börja spela. Jag tackade ja direkt när jag fick frågan om att ta över Svensk volleybolls instagram under en vecka, säger Olivia.

- Det ska bli roligt att visa volleybollsverige hur vi har det och vad som händer kring juniorlandslaget. Jag hoppas kunna bjuda på inspirerande och lite roliga bilder på ett grymt gäng killar, säger Victor.

Hur ser du fram emot resan?

- Det är som alltid en ära att få representera Sverige i internationellt spel, säger Victor.

- Jag hoppas kunna inspirera följarna, visa hur kul vi har det och vilken go gemenskap vi har i landslaget. Jag är så glad att jag är med i truppen, laget känns väldigt bra, och det kommer bli riktigt kul, avslutar Olivia.

#svenskvolleyboll

Fler nyheter

Publicerad: 2015-10-10

Senast uppdaterad: 2016-06-07

Visa fler nyheter

Sponsorer