Volleykanalen sänder alla tourstopp

2018 års upplaga av Swedish Beach Tour står redo att serva igång. Nu står klart att samtliga fem av sommarens totalt fem tourstopp kommer sändas via Volleykanalen.

I helgen är det premiär för 2018 års upplaga av Swedish Beach Tour. Under tre dagar, 8-10 juni, invaderar den svenska beachvolleyeliten Uppsala och Vaksala torg. För den som inte kan vara på plats under den tre dagar långa beachvolleyfesten finns möjlighet att se matcherna via Volleykanalen. Det samma gäller resterande fyra tourstopp som kommer avverkas de närmaste månaderna.

– Det känns viktigt att kunna erbjuda livesändningar till de som inte har möjlighet att vara på plats under tävlingarna. I Volleykanalen vet vi dessutom vad vi får; en erfaren och beachvolleykunnig producent, säger SBT:s projektledare Adrian Norrby.

– Beachvolleytouren är en av höjdpunkterna på årets sändningsschema för Volleykanalen, så det är givetvis roligt att kunna erbjuda den i utbudet även 2018. I år blir det både extra roligt och extra utmanande, eftersom några av spelstoppen innehåller matcher på flera banor. I Göteborg och Kalmar kommer det därför bli flera parallella sändningar, säger Magnus Gripenhammar, producent för sommarens sändningar.

Huvudsändningarna på varje spelort kommer att produceras med mellan sex och tio kameror runt arenan, för att ge tittaren en så nära upplevelse som möjligt.

För dig som vill se alla matcher under sommaren är Säsongskortet den bästa lösningen. Då får du tillgång till alla livesändningar, och dessutom tittar du hur mycket du vill på alla matcher i efterhand, fram till 31 augusti.

Till Volleykanalens hemsida!

TOURSCHEMA
SBT Uppsala 8-10 juni
SBT Göteborg 13-15 juli
SBT Kalmar 20-22 juli:
SBT Nyköping 10-12 augusti
SBT Örebro (tourfinal) 16-18 augusti

LÄNKAR
Hemsida: https://www.swedishbeachtour.se/
Officiell Facebooksida: https://www.facebook.com/swedishbeachtour/
Officiell Instagram: https://www.instagram.com/swedishbeachtour/
Officiella hashtags: #SwedishBeachTour #SvenskVolleyboll #SBTUppsala #SBTGöteborg #SBTKalmar #SBTNyköping #SBTÖrebro